БИЗНЕС

Независимо от това в кой сектор на икономиката оперира Вашата фирма- ние ще положим необходимите усилия и грижа да оправдаем Вашето доверие и очаквания.

Какво е свободен пазар на електрическа енергия?

Свободният пазар на електрическа енергия дава възможност на Вас като абонати да избирате своя търговец на електрическа енергия.

Каква полза имате от свободния пазар на електрическа енергия?

Разпадането на монопола и създаването на конкурентна среда за търговците на електрическа енергия води до намаляване на цената на енергията и повишаване на качеството на обслужването.
Така Вие имате възможност сами да избирате търговеца, от когото закупувате ел. енергия, да договорите условия по договора и фактурирането, както и допълнителни услуги, свързани с обслужването.

Ако изберете ХИДРОЕНЕРДЖИ ГРУП за свой доставчик сега, Вие:

– Ще спестите пари, защото ще плащате по- малко за същото потребление на ел. енергия;
– Ще може да планирате по- добре разходите си;
– Избирайки нас, процедурата по смяната на доставчик няма да ви струва нищо – Вие трябва само да заплатите дължимите суми към сегашния ви доставчик;
– При смяната на доставчик няма прекъсване в захранването;

Сложете край на високите сметки за ток! Изберете нас !

СТАНЕТЕ НАШ КЛИЕНТ

За да станете наш клиент е необходимо да Ви изготвим оферта, като попълните ЗАЯВКА ЗА ОФЕРТА, след което ние ще се свържем с Вас в рамките на няколко дни.

СВЪРЖЕТЕ СЕ

ЗАЯВКА ЗА ОФЕРТА

Моля попълнете Вашата заявка за оферта с коректни данни, за да можем да Ви дадем най-добрата цена на тока за Вашето Домакинство или Бизнес.

ЗАЯВКА